1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Öğretmen okulda toplantıya gittiğini düşünürken koridorda...
Öğretmen okulda toplantıya gittiğini düşünürken koridorda...

Öğretmen okulda toplantıya gittiğini düşünürken koridorda...

Öğretmen okulda toplantıya gittiğini düşünürken koridorda bunu göreceğini asla beklemezdi ...

A+A-

Bu videoyu gördükten sonra kesinlikle bir mendile ihtiyaç duyacaksın. Bu tanıtım filminde Kleenex, bilgisi olmayan bir koro öğretmenini on yıl önceye kadar mezun olan ve geçmişteki en sevdiği öğrencileri bir araya getiriyor. Chicago lisesinde ders veren Bayan Watson öğrencilerine şarkıların gücüyle ilgili ilham veriyor. Kleenex, bayanın en büyük hayranlarıyla temas kurdu ve ona bir performans ile sürpriz hazırladı.

Peter dahil, bir çok öğrencide iz bırakmış Bayan Watson. Tüm lise zamanı boyunca Peter koro öğretmeninden ders aldığı için inanılmaz mutluydu. “Şimdiye kadar tanıştığım en iyi vokal öğretmenlerinden biridir kendisi. Eğer Bayan Watson olmasaydı, başardıklarımın hiç biri mümkün olmazdı.” Şu an Los Angeles'te yaşayan Peter profesyonel şovmen olarak hayallerini gerçekleştiriyor.

Sağlığı ile zor zamanlar geçiren Bayan Watson bir öğretmen görüşmesine davetli olduğunu düşünüyor. Koridorda yürürken asla unutmayacağı bir sürpriz ile karşılaşıyor. İlk ortaya çıkan kişi Peter, bütün gücü ile “Amazing Grace” şarkısını söylemeye başlıyor. Geçmişteki öğrencileri teker teker ortaya çok neşeli bir şekilde çıkığ Peter'e eşlik ediyor. Bayan Watson çok etkileniyor ve göz yaşlarını durduramıyor. Peter Bayan Watson'un karşısına geçip, kendi ve diğer öğrencilerin hayatını ne kadar büyük bir etkisi olduğunu anlatıyor. Kendini bir an toparladıktan sonra, onun için her şeyden değerli olan öğrencileriyle tanıştığı ve ders verdiği okulun koridorunda oda mükemmel sesi ile eşlik ediyor.

VİDEO İÇİN TIKLAYINIZ

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.