1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Hedefi Bin Bakireymiş!
Hedefi Bin Bakireymiş!

Hedefi Bin Bakireymiş!

En tehlikeli seks tarikatı...

A+A-

Gözaltına alınan ‘En tehlikeli seks tarikatı lideri’ Gregorian Bivolaru’nun bin bakireyle seks yapıp ‘yüksek manevi seviyeye’ ulaşmaya çalıştığı ortaya çıktı

Europol’un yıllardır aradığı ve geçtiğimiz günlerde Paris’te yakaladığı Romanyalı seks tarikatı MISA’nın (Ruhsal Bütünleşme Hareketi) lideri Gregorian Bivolaru’nun kandırdığı kadınların ifadeleri şoke etti. Kurduğu paravan tarikat ile Avrupa ülkelerinde organize bir şekilde kadınları fuhuşa zorlamakla suçlanan Bivolaru bin bakire ile seks yapıp  ‘yüksek manevi seviyeye’ ulaşmaya çalıştığı açıklandı.

‘15 yaşındaydım’

Şu anda Portekiz’de yaşayan Bivolaru’nun kurbanlarından biri olan Agnes Arabela Marques, 15 yaşındayken Bivolaru ile birlikte olduğunu belirterek şunları söyledi:

“Bivolaru kendisiyle seks yaparsam yüksek maneviyat seviyede elde edebileceğimizi söyledi. Dairesinde, sürekli onunla seks yapan kızlar vardı. O dairede yaşayan kızlar orada birkaç gün ya da birkaç hafta geçiriyor ve daha sonra onların yerine diğer kızlar alıyordu.”

Marques, Bivolaru’nun tüm yoga öğrencilerin fotoğraflarını alarak arka taraflarına doğum tarihlerini yazdığını  ve böylece kiminle seks yapacağına karar verdiğini söyledi.

Yoga ile başladı

Bivolaru’nun ülkesi Romanya’nın başkenti Bükreş’te yoga dersleri verirken dikkati çekti. Yoga kurslarında peş peşe seks skandallarının yaşanması üzerine dönemin devlet başkanı Nikolay Çavuşesku, Bivolaru’nun ders vermesini yasakladı. Bunun üzerine yurt dışına açılan Bivolaru gittiği ülkelerde tarikatını daha da genişletti. Yazdığı kitaplarla tarikatına çok sayıda kadını üye yapan Bivolaru, onları fuhşa sürükledi. Yüzlerce kadını fuhşa zorlayan Bivolaru, yıllardır aranıyordu. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.