1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 16 MART GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
16 MART GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

16 MART GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor..

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün ev hayatınızdaki konularla ilgilenebilirsiniz. Güvenlik konuları gündeme gelebilir. Toprak veya emlak konularında karar almanız gerekebilir. Çalışma hayatınızdaki koşullarda değişiklikler olabilir. Sizden daha güçlü kimselerle iş birliği içinde olabilirsiniz. Gün içinde elinizde olmayan nedenlerden dolayı kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün gündeminiz hareketli olabilir. Beklenmedik yerlerden haberler gelebilir. Yakın çevrenizdeki insanlarla da görüşmeler yapabilirsiniz. Kardeşlerinizle programlar yapabilirsiniz. Gelecek yönündeki planlarınızı tekrar organize etmeniz gerekebilir. Aşk hayatınızda farklı düşünceler içine girebilirsiniz. Ani değişiklikler olabilir.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Bugün parasal konularda yeni fikirler geliştirebilirsiniz. Finansal konularda ailenizin kaynaklarını kullanmak isteyebilirsiniz. İş hayatınızda sorumluluklarınız artabilir. İş yükünüzden kaynaklanan sıkıntılar çıkabilir. Bazı konuları sağlamlaştırmak için çaba sarf edebilirsiniz. Konusunda bilgili kişilerden yardım alabilirsiniz.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Bugün kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara yoğunlaşabilirsiniz. Yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Hassas olduğunuz konuları güçlendirmek isteyebilirsiniz. Ortaklaşa konularda değişim yaşayabilirsiniz. Düşüncelerinizden dolayı bazı konularda anlaşmazlıklar çıkabilir. Çalışma konularınızın üzerine gidebilirsiniz.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bugün elinizde olmayan nedenlerden dolayı sıkıntıya düşebilirsiniz. Kimi zaman göremediğiniz durumlar yüzünden belirsizlik yaşayabilirsiniz. Olayları kendi akışı içinde görmeye çalışın. Babanızla ilgili konularda endişe yaratan olaylar yaşanabilir. Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınızdaki artış ve karışıklıklar sizi yorabilir.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün gelecekle ilgili planlarınızı gözden geçirebilirsiniz. Sosyal konular daha fazla ilginizi çekebilir. Sorumlu olduğunuz konuları güçlendirmek için daha fazla sorumluluk alabilirsiniz. Çalışma konularınızın üzerine gidebilirsiniz. Hobilerinizle ilgili konular daha fazla gündeme gelebilir. İşlerinizle ilgili başkalarından yardım alabilirsiniz.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

İş hayatınızda görünür olmak isteyebilirsiniz. Sorumluluklarınızda artış olabilir. İşlerinizi sağlamlaştırmak isteyebilirsiniz. Ailenizle ilgili konularda belirsiz koşullar oluşabilir. Bazı konularda değişiklikler olabilir. Sizden daha büyük kişilerden destek alabilirsiniz. Gün içinde bürokratik konularla ilgilenebilirsiniz. Dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Bugün yeni ufuklara açılmak için yeni fırsatlar söz konusu olabilir. Değişik konulara ilgi duyabilirsiniz. İlgilendiğiniz konularda daha yüksek konsantrasyon içine girebilirsiniz. İş hayatınızdaki sorumluluklarınızı sağlamlaştırmak isteyebilirsiniz. Geleceğinizle ilgili yeni fikirler gündeme gelebilir. Aşk hayatınızda farklı konularla gündeme gelebilir.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Bugün endişe duyduğunuz konularda daha aceleci olabilirsiniz. Ortaklı para konuları gündeminize gelebilir. Parasal konularda yeni gelişmeler söz konusu olabilir. İş hayatınızda daha güçlü kişilerle karşılıklı gelebilirsiniz. Bazı konulara çözüm getirmeniz gereken bir gündesiniz. Ailevi konuları temellendirmeniz gerekebilir.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Bugün eşinizle ilgili konular sizi oyalayabilir. İlişkilerinizde dengede kalmakta zorlanabilirsiniz. Bazı konularda dönüşümler yaşayabilirsiniz. Farklı fikirlerde olan kişilerle bir araya gelebilirsiniz. Zihinsel olarak yoğun bir gün geçiriyor olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda daha dikkatli davranmalısınız. Bir şeyleri temellendirdiğiniz zamanlardasınız.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Çalışma hayatınızda sorumlu olduğunuz konularla daha çok meşgul olabilirsiniz. İşlerinizi sağlamlaştırmak isteyebilirsiniz. Yeni sorumluluklar gündeme gelebilir. Sizi yoran konulara karşı dikkatli olmalısınız. Sağlığınıza özen gösterin. Çalışma arkadaşlarınızla ilişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. Parasal konularda karışıklıklar olabilir.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Bugün aşk hayatınızla ilgili konular sizi yorabilir. Yaratıcılığınızı kullandığınız konularda daha fazla sorumluluk alabilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili koşullar oyalayıcı olabilir. Sorumlu olduğunuz konuların sağlam olmasını isteyebilirsiniz. Gelecek planlarınızda dönüşümler meydana gelebilir.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.